Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

 

Waar mensen elkaar ontmoeten...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het Lemke is een geklasseerde vierkantshoeve in het maasdorp Elen (Dilsen-Stokkem). Onder impuls van de familie Deckers werd de voormalige boerderij, gebouwd in 1718, omgevormd tot een multifunctionele erfgoedlocatie.

U kan bij ons terecht voor al uw zakelijke en familiale evenementen. Een greep uit de mogelijkheden: vergaderingen, verjaardagsfeesten, persconferenties, recepties, personeelsfeesten, koffietafels, seminaries, babyborrels, communiefeesten…Het Lemke is  ook geschikt als vertrek- of eindpunt van (begeleide) groepswandelingen of fietstochten in de prachtige Maasvallei.

Het Lemke beschikt over drie aparte zalen (tot max. 100 personen). Alle faciliteiten zijn voorhanden: een modern uitgeruste keuken, een buffet, een geluidsinstallatie, een projector,  comfortabel meubilair, Wifi, (rolstoeltoegankelijk) sanitair en een ruime gratis parking voor de deur.

Gebruik maken van Het Lemke kan op een zeer flexibele manier. Indien u dit wenst, organiseren wij uw feest van a tot z. Van contacten met de traiteur tot de tafeldecoratie. De mogelijkheid om zelf een traiteur te voorzien is er ook. De enigste vereiste is het afnemen van onze dranken en bediening. Uiteraard organiseren we de activiteit na zorgvuldig overleg met de klant.

Het Lemke is uitsluitend open op afspraak of op aankondiging. Vraag daarom naar onze mogelijkheden en wij werken vervolgens graag een voorstel op maat voor u uit!