Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

 

Bijzonder in de buurt

 
 
 
 
 

Het Lemke is een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje uit in het prachtige Limburg. Zo kan u uw event koppelen aan een belevenisvolle activiteit.

Een van de grootste troeven in de direct buurt is de Maas. Het pittoreske Elen ligt op slechts een steenworp van deze regenrivier, die door de eeuwen heen de Maasvallei heeft vormgegeven. De Maas en haar uiterwaarden lenen zich uitstekend voor een ontspannende wandeling in het groen.

De rivier wordt geflankeerd door een snoer van Maasdorpjes van Kessenich tot Oud-Rekem. Deze dorpen worden aan elkaar gerijgd via de winterdijk.

Echte avonturiers kunnen de Maas ook ontdekken van op het water. Door grindwinning zijn er grote plassen ontstaan. Deze lenen zich uitstekend voor watersport. Zo kunnen zeilboten of jetski’s gehuurd worden. Voor de minder avontuurlijke zielen werden fluisterbootjes op het water gelegd.

In de nabijheid van Het Lemke is er ook plaats voor cultuur. De eeuwenoude steden Maaseik, Stokkem en Thorn staan bekend voor hun gezellige authentieke straten, markten en kerken.

Ook shoppers kunnen hun hart ophalen aan de Maaskant. Maaseik en Maasmechelen Village bereikt u in minder dan een kwartier, Maastricht (NL) en het Designer Outlet Roermond binnen het half uur.

U merkt het, er zijn tal van mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een dagvullend programma. Laat u verrassen door alles wat de streek te bieden heeft en neem zeker ook een kijkje in het keuzemenu.